Το Nightread σας εύχεται καλή χρονιά!!!

Το Nightread εύχεται σε όλους εσάς τους φίλους αναγνώστες ξεχωριστά να έχετε ένα ευτυχισμένο 2021 γεμάτο χαρές ,υγεία, επιτυχίες και φυσικά υπομονή και πολλά νυχτοδιαβάσματα για τις δύσκολες ημέρες !

Ήταν η πρώτη ημέρα του Ιουνίου του 2020 όταν ξεκινήσαμε την επέκταση του Nightread από εκδόσεις σε ηλεκτρονικό σημείο εύρεσης σπάνιων βιβλίων και αυτό σημαίνει ότι όλα είναι απλώς στην πολύ αρχή τους ακόμα ! Σε αυτούς τους πρώτους έξι μήνες βρήκαμε για εσάς πολλά σπάνια βιβλία , σιγά σιγά μπήκαν στο ράφι και κάποια κόμικς που εσείς ζητήσατε ενώ από όταν η καραντίνα επέστρεψε όσο δύσκολο και να έγινε για εμάς να λειτουργούμε στην κανονική μας ροή συνεχίσαμε και ακόμα συνεχίζουμε να είμαστε εδώ για εσάς με ειδικά πακέτα προσφορών που δε θα βρείτε αλλού !

Η γιορτινή προσφορά Χ.Φ. Λάβκραφτ με την υποστήριξη των εκδόσεων Αίολος είναι ακόμα εδώ! Σας είχαμε υποσχεθεί πλήρες σετ Κόρουμ και τότε ήταν που δικαίως ορισμένοι αναγνώστες μας υπενθύμισαν ότι είχαμε δεσμευτεί αρκετά νωρίτερα ότι ο πρίγκιπας του κοσμικού τρόμου θα έχει την τιμητική του αυτές τις γιορτές . Ωστόσο η χρονιά μόλις τώρα ξεκινάει και θα είναι παρών αργότερα και ο Κόρουμ ενώ τα πακέτα Ars Nocturna και Editions Momentum δεν πρόκειται να σταματήσουν!

Να είστε όλοι δυνατοί και να ελπίζετε !

Νυχτοδιαβάσματα για όλους !!!