Νέα Περίοδος για τις εκδόσεις Ars Nocturna / Nightread !

 

Το νέο βιβλιοπωλείο Ars Nocturna

άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό στις αρχές του μήνα στο νούμερο 18 της οδού Μαυρομιχάλη στα Εξάρχεια! Βιβλία τρόμου και φαντασίας από τον Edgar Allan Poe , τον H.P. Lovecraft και τους άλλους πρίγκηπες του τρόμου σας περιμένουν ξανά στα ράφια της Ars Nocturna ενώ δίπλα τους μπορείτε να βρείτε παλαιούς και νέους , αγαπημένους τίτλους από τις εκδόσεις Αίολος , Άγνωστη Καντάθ και πολλούς άλλους ακόμη! Η νέα στροφή του εκδοτικού οίκου θα σας φέρει σε άμεση επαφή με πολύ καλές εγχώριες εκδόσεις σκοτεινής ποίησης και κλασσικής λογοτεχνίας παρέα με κυκλοφορίες των εκδόσεων Sestina και όχι μόνο!

 

Παράλληλα το Nightread άναψε τις μηχανές του ξανά! Μετά από δυόμιση μήνες έμφασης στις νέες κυκλοφορίες που είχαν παγώσει λόγω καραντίνας τα νυχτοδιαβάσματα για όλους είναι και πάλι εδώ! Πιστοί στην κουλτούρα του καλού metabook και στα ειδικά πακέτα πραγματοποιούμε συναντήσεις face to face μαζί σας και συζητάμε για εκείνα που αγαπάτε όσο κι εμείς, την επιστημονική φαντασία , τον Stephen King , τη σειρά τρόμου των εκδόσεων Οξύ , τα παλιά κόμικς της Βαβέλ και ακόμα παραπέρα! Η επικοινωνία μαζί μας είναι άμεση μέσω των social media

Η σελίδα μας ενημερώνεται κάθε Δευτέρα , Τετάρτη & Παρασκευή με ό,τι ψάχνετε και νομίζετε ότι είναι δύσκολο να βρείτε!

Λογοτεχνία Τρόμου , Επική Φαντασία, Ελληνικά Περιοδικά Κόμικς , Science Fiction και σιγά σιγά αχνοφέγγουν και τα αστυνομικά / μυστηρίου που σας αρέσουν στο βάθος….!