Αίολος & Κόναν στο Nightread! Έρχεται έκπληξη!

Μετά από την εβδομάδα – Καταιγίδα (κυριολεκτικά) παρέα με τον Έλρικ στα πρώτα βήματα του Nightread το καλοκαίρι που μας πέρασε οι εκδόσεις Αίολος επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος με ακόμα ένα λατρεμένο ήρωα επικής φαντασίας!

Είναι η σειρά του Κόναν να ζήσει την περιπέτεια του στο ηλεκτρονικό μας βιβλιοπωλείο μέσα από ένα μοναδικό πακέτο που θα είναι διαθέσιμο από αύριο , 20/11! Ακονίστε το σπαθί σας και ενημερωθείτε πρώτοι λοιπόν εδώ!

Το Nightread από τις αρχές Ιουνίου είναι το σημείο εύρεσης σπάνιων βιβλίων τρόμου,sci fi ,φαντασίας & κόμικς που ήδη έχει αγαπηθεί όσο λίγα. Στα social media κάθε Δευτέρα,Τετάρτη & Παρασκευή ουκ ολίγες φορές μέχρι τώρα πολλοί φίλοι-αναγνώστες ήδη έχουν συμπληρώσει σειρές με βιβλία που ονειρεύονταν από το κλασσικό τρίπτυχο Οξύ-Σκοτάδι/Τέρρα Νόβα/Βιβλιοθήκη τρόμου και άλλα πολλά!Αυτή την περίοδο στις δύσκολες συνθήκες που διανύουμε λόγω της καραντίνας και του covid κάθε εβδομάδα παραμένουμε άνθρωποι και είμαστε εδώ για εσάς με ειδικά πακέτα σε εβδομαδιαία βάση κάνοντας τις ιστορίες που αδημονείτε να διαβάσετε να είναι ακόμα πιο προσιτές παρά τα όσα συμβαίνουν.

Νυχτοδιαβάσματα για όλους….!!!!

#nightread